V téhle hře jménem život není jednoduché poznat pravidla. Nějaká jsme sice cestou pochytili, ale řekněme si narovinu, s jejich funkčností to občas skřípe. A tak prostě hrajeme, jak nejlépe umíme. S různými výsledky, které jsou ne vždy naplňující.

Na rozdíl od minulosti už ale nejsme uzamknutí v kleci okolností. Máme informace, máme možnost volby. Jediné, co nám brání věci změnit a posouvat náš život k lepšímu, je naše vlastní nastavení.

V momentě, kdy jsme připraveni udělat rozhodnutí, postavit se výzvám a vystoupit mimo svoji komfortní zónu, otevíráme potenciál měnit kvalitu svého života k lepšímu.

Cest, jak iniciovat pozitivní změnu, je dnes mnoho a FEN KINEZIOLOGIE je jednou nich. Umí velmi dovedně nahmatat témata, která jsou mnohdy z jiných úhlů neuchopitelná. A cílí na to nejpodstatnější – naši nevědomou mysl. Vrací nám kompetence a životní energii. Uvolňuje těžké situace a otevírá nové perspektivy. Umí zasáhnout všechny životní oblasti.

Nicméně není všespásná. Bez našeho opakovaného rozhodnutí konat, přijímat zodpovědnost za své pole působnosti a občas čelit slušnému nekomfortu, to prostě nepůjde.

Ti, co se na tuto cestu již vydali však ví – plody jsou tak sladké, že už nechcete zpět. Žít naplněný život je totiž tou největší odměnou.

Tak hodně štěstí na cestě k němu!

Hrajeme, jak nejlépe umíme

autor: | Bře 14, 2022 | Péče o sebe

0 komentáøù